Share |

Metsästys - Hunting

Metsästys - yhteinen harrastuksemme

tauolla.jpg

 Punapippurin toinen osapuoli - isäni Raimo Torvinen, sai minutkin innostumaan metsästyksestä Savukoskella, Tulppiossa syksyllä 2003. Olin viikon kiertämässä kairoja isäni ja "Samulin" mukana, silloin aseistuksena vain kamera ja video. Tuo viikko muutti elämäni... Kokeissa olin tietenkin kulkenut aiemminkin, mutta nyt tämä "oikea" metsästys ja ennenkaikkea koiranriemu oikeasta saaliista veti minutkin mukaansa.  

punertaa_2.jpg

Keväällä 2004 osallistuimme avopuolisoni Karin kanssa metsästäjäkurssille ja suoritimme metsästäjätutkinnot, jonka jälkeen saimme sitten metsästyskortit. kevät ja kesä meni harjoitellessa kiekkoradoilla. Alkukankeuden jälkeen alkoivat kiekot sitten tippua jo minultakin!  

st_ja_rt.jpg

Metsästyskauden alkaessa olimme jo aloituspaikoilla, tuttuun tapaan taas Tulppiossa. Nyt kun selässä oli oma rihlakko, ei kuvaamiselle jäänyt niin paljon aikaa kuin edellisvuonna. Tilanteita tuli, välillä liiankin tiuhaan, mutta ensimmäinen oma pudotus jäi vielä odotuttamaan itseään. Onneksi Rami ja Kari pitivät huolen saaliinsaannista reppuun saakka...  

kolmivarpainen.jpg

Lokakuussa lähdimme sitten ajamaan tuota 1200 km taivalta kohti Tulppiota Nyt piti saada useampi kärpänen yhdellä iskulla. Viikonvaihteessa Tulppiossa oli kahdet kansainväliset kokee, joihin osallistuimme ja samalla minun piti suorittaa loppuun tuomariharjoittelut, jotta tuomarikorttini linnunhaukkukokiden palkintotuomariksi saisi viimeisen vahvistuksensa. Aiemmin kesällä olimme "Ainon" kasvattajan Juha Kareksen kanssa käyneet teoriakurssit Valkealassa.  

toverit.jpg

Nyt lompakosta löytyy sininen tuomarikortti, numerolla 82 16 024.

Kokeiden jälkeen jäimme vielä muutamaksi päiväksi "oikeasti" metsälle - ja kuten aiemminkin aika loppui taas kesken... Nyt olisi taas vuosi odotusta ennenkuin tänne pääsisi taas uudestaan. - ikävöin sinua savukoski! -  

taikapannu.jpg

 

ern_lakua_odotellessa.jpg

 

rami_aino.jpg

 

salakala.jpg

 

aino_st.jpg
   
palkki1.jpg